jul, 04 2016

Plantronics | Verwol + KE Fibertec

Het nieuwe kantoor van Plantronics wordt op het bedrijvenpark ‘Park 20|20’ in Hoofddorp gebouwd. Park 20/20 is een grootschalig innovatief en duurzaam bedrijvenpark waarin Cradle to Cradle (C2C) en Breeam centraal staan.
Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlak van circa 3.300 vierkante meter het omvat kantoorwerkplekken die verdeeld zijn over drie bouwlagen. Deze lagen worden met elkaar verbonden met een atrium.

Verwol
Verder was Verwol verantwoordelijk voor de systeemplafonds, de Alu-kaderdeuren, de Flushdeuren, lichtkoven, verticale koven, folie op glas, de bordes bekleding, metalstud wanden, de geluidsabsorberende beplating, de akoestische baffels en de systeemwanden.
De toegepaste wanden en deuren zijn Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. De glazen systeemwanden zijn zo gemonteerd dat de profielen in de computervloer en in het plafond zijn weggewerkt.
Speciaal voor dit project heeft Verwol in samenwerking met de architect de ‘Crystal Core’ wand ontwikkeld. De wand met reliëf in diamantpatroon staat in het trappenhuis en het patroon komt op diverse plekken terug in het kantoor.

KE Fibertec
Het nieuwe gebouw is op het cradle-to-cradle bedrijvenpark ‘Park 20|20’ in Hoofddorp gebouwd. Op dit park zijn in de afgelopen jaren meerdere gebouwen gerealiseerd door opdrachtgever Delta Development met veel aandacht voor cradle-to-cradle bouwen en een cradle-to-cradle omgeving.

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

+31 (0)6 12 95 56 83

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

captcha
Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.