Non Ignis

NON IGNIS een duurzame houten Wand-, Plafond en Gevel oplossing voor de toekomst. NON IGNIS is een innovatieve brandvertragende houten bekleding welke getest is conform de Europese norm EN 13501-1 of te wel Euroklasse B.

Project matig kan er een gevel, wand of plafond opstelling in samenwerking worden getest. NON IGNIS heeft een uniek certificaat, vanwege het feit dat het totale systeem is getest. Hout inclusief brandvertrager, sealer en toegepast verfsysteem. Daar verschilt NON IGNIS met andere houten producten. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Vrijwel elk model is te produceren eventueel op maat gekort, koppen behandeld en op specificatie verpakt te leveren.

In het NON IGNIS programma zijn ook producten opgenomen voor akoestische oplossingen. Er zijn verschillende mogelijk heden en varianten beschikbaar van massief hout tot massief fineer producten in allerlei houtsoorten.
Alle NON IGNIS producten zijn Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. Voor het monteren dienen de montage – en verwerkingsvoorschriften van NON IGNIS gevolgd te worden.

In NON IGNIS programma zijn ook producten opgenomen voor akoestische oplossingen. Er zijn verschillende mogelijk heden en varianten beschikbaar van massief hout tot massief fineer producten in allerlei houtsoorten.

Binnenkort beschikbaar.

Sportcampus Den Haag
Ekotex