Aluminium Bouwbeslag

Innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn speerpunten waarmee AMI BV zich heeft voorbereid op de toekomst. Dit wordt aangetoond doordat meer dan 95 % van het AMI bouwbeslag assortiment C2C is gecertificeerd.

C2C Silver gecertificeerd aluminium bouwbeslag verkrijgbaar in meerdere afmetingen en in de kleuren blank aluminium (standaard), IROX (inox look), zwart en champagne. De producten zijn geschikt voor toepassing op houten, aluminium en kunststof deuren en zijn ontworpen voor hoogwaardige recycling.

De producten zijn onder te verdelen in drie groepen:

– Veiligheidsbeslag: hoogwaardig aluminium deurbeslag voorzien van inbraakpreventie met SKG en PKVW keurmerk. Met de mogelijkheid om een veerondersteunde deurkruk toe te voegen om de levensduur van het slot te verlengen.

– Bouwbeslag voor binnendeuren: aluminium deurbeslag van hoge kwaliteit, geschikt voor alle deuren. Mogelijkheid om een veerondersteunde deurkruk toe te voegen om de levensduur van het slot te verlengen.
– Krukgarnituren voor draaikiepramen: hoogwaardige aluminium raamkrukgarnituren voor alle draaikiepramen. Optioneel met inbraakbeveiliging (SKG en PKVW keurmerk).

– Brievenplaten: hoogwaardige aluminium brievenplaat die de brievenbussleuf beschermt en hoogwaardige aluminium brievenplaat met uitstekende isolerende eigenschappen voor een beter binnenklimaat.
Poedercoating afwerking mogelijk op alle bovengenoemde artikelen.

Binnenkort beschikbaar.

Hermeta
Sportzaal Oud Zuid