Circular Shift 2022 Amsterdam

Het Cradle to Cradle Products Innovation Instituut presenteert met trots Circular Shift, haar jaarlijkse topbijeenkomst. Circular Shift brengt de bekendste leiders uit verschillende sectoren samen, waarbij ingegaan wordt op benaderingen en strategieën om te innoveren voor een circulaire toekomst. Het biedt inzicht in de nieuwste werkwijzen en innovaties, mogelijk gemaakt door het Cradle to Cradle Certified® Products-programma. Elke deelnemer zal zich bezighouden met hoogwaardige inhoud en zijn begrip van huidige oplossingen en praktische richtingen voor hun toekomstige werk vergroten.

Circular Shift is een sectoroverschrijdend evenement dat besluitvormers uit een breed scala van organisaties en sectoren aantrekt, waaronder de gebouwde omgeving, meubels, mode, textiel, cosmetica, persoonlijke verzorging, schoonmaakproducten, elektronica, auto’s en verpakkingen.

Dit evenement, dat persoonlijk wordt gehouden op een innovatieve locatie in Amsterdam, zal echt een mondiaal event zijn qua omvang, thema’s en bereik.

Datum

jun 08 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 16:30

Locatie

Weesperplein 4B
Amsterdam

Organisator

Cradle to Cradle Innovation Institute
Website
https://www.c2ccertified.org/