mrt, 15 2017

Stadhuis Harderwijk | Verwol

Het stadhuis van Harderwijk is volledig gerenoveerd. Het pand was vrij donker en is naar ontwerp van Zenber Architecten gerenoveerd tot een open en transparante ontmoetingsplek waar inwoners, bedrijven en instellingen zich welkom voelen.
In de publiekshal op de begane grond is een ‘plaza’ gecreëerd met onder andere de balies van het stadskantoor, het restaurant, een werkcafé, de bibliotheek en het sociaal domein. Op de eerste en tweede verdieping zijn de werkplekken gesitueerd volgens een vlekkenplan. Een hoofdroute verbindt de verschillende vlekken met elkaar. Plekken waar je meer in stilte werkt zijn gelegen aan de uiteinden van het gebouw. De plekken voor samenwerken en communiceren zijn te vinden in de buurt van de hoofdtrappen, het vergadercentrum en de liften. Centraal in de vlekken liggen de ‘huiskamers’ waar je de dag kunt starten en collega’s kunt ontmoeten. Verwol heeft de afbouw op de begane grond en de verdiepingen verzorgd. Wij hebben hier de volgende producten toegepast: Slimline Clearvision 100 systeemwanden, stalen puien, alu-kaderdeuren, HPL-deuren, systeemplafonds, houten lamellen plafonds en een glazen vouwwand.

Architect
Zenber Architecten
Opdrachtgever
Gemeente Harderwijk / Bouwbedrijf Van Norel BV
Fotograaf
Michael van Oosten
Locatie
Harderwijk

CONTACT

Stichting C2C Bouwgroep
Voorerf 75
4824 GM Breda
info@c2cbouwgroep.nl

+31 (0)6 12 95 56 83

KvK 63377292
IBAN: NL58 KNAB 0731 6876 12

C2C Bouwgroep | Cradle to Cradle

Naam

E-mail

Onderwerp

Bericht

captcha
Voer bovenstaande tekens in en druk op verzenden.